Kasjmier producten

Kasjmier producten voor een goede nachtrust

Laten we het eens over uw nachtrust hebben. Een verkwikkende slaap is goud waard. Een goede nachtrust is bepalend voor uw energie overdag. U voelt zich ’s morgens helemaal uitgerust en weer als nieuw. U merkt dat uw spieren en gewrichten tot rust zijn gekomen en voelt zich van top tot teen ontspannen

Slaapt u ook zo goed? Wij spreken veel mensen die last hebben van een onrustige slaap, rugpijn en zelfs hoofd- en nekpijn.

Wat zijn uw wensen? Laten we het er eens over hebben. Wij kunnen u geen nachtrust geven, maar wel de producten die u voor een weldadige nachtrust nodig heeft. Lekker slapen bestaat uit een goed matras. Het kussen en het dekbed zijn minstens net zo belangrijk. Een natuurlijk bed biedt uw lichaam optimale ondersteuning en maximaal comfort. Onze orthopedische matrassen geven u het gevoel dat u wordt gedragen.

Oud matras

Ruil uw oude matras op tijd in!

Veel slaapproblemen worden veroorzaakt door het te lang gebruiken van een matras of een matras die niet op de juiste manier ondersteund.

Wij geven u 200 euro voor uw oude matras.

Orthopedisch matras

Het beste matras voor u. Kies het orthopedische matras dat bij uw lichaam past. Zo haalt u meer uit uw nachtrust. Dat is wat ik u wil bieden.

Wij leveren matrassen in elke gewenste maat vanaf 398 euro. Ook matrassen voor camper, boot en kinderen.