Behandelingen

Q10

De 120 dagen gezondheidskuur

Ook geschikt voor diabetici

Bevat geen alcohol

Wilt u graag een goede gezondheid blijven behouden? Wilt u dat vermoeidheidsverschijnselen en het gevoel van overbelasting verdwijnen?

Q10 Plus, voor een energievol, vitaal en gezonder leven

Een weldadig gevoel gaat er door Uw lichaam; al na enkele minuten voelt U zich weer fris en energiek bij het gebruik van Q10 Plus.

Q10 Plus is een hoogwaardig onder licentie gemaakt product en bevat een uitgekiende selectie van belangrijke vitale voedingsstoffen die nodig zijn voor een gunstige invloed op en behoud van een goede gezondheid.

Q10 Plus heeft een rustgevende en bloeddrukverlagende werking en werkt dus voor het behoud van een normale bloeddruk. Een verhoogde bloeddruk heeft een nadelige invloed op de bloedvaten en bevordert daardoor aderverkalking. Met Q10 Plus wordt een eventuele aderontsteking voorkomen en aderverkalking tegengegaan. Hoofdpijn of duizeligheid is een symptoom die zeer veel mensen hebben en die meestal met aderverkalking te maken heeft o.a. ook samen met vermoeidheid.

Q10 Plus beschermt u tegen veroudering van het lichaam, verbetert de concentratie en het geheugen. Goed voor het gehoord en de smaakzintuigen, houd de ogen vitaal, verhoogt de geestelijke en lichamelijke activiteit. Ondersteunt en stimuleert het afweersysteem.

Q10 Plus is cholesterolverlagend. Waardoor de bloedsomloop verbeterd en mogelijk een hartinfarct voorkomt of herseninfarct en kan eventueel ouderdomsafhankelijke dementie voorkomen. Heeft een versterkende werking op hartspier.

Q10 Plus voor meer spierkracht, denkkracht, veerkracht, daadkracht, geestkracht en levenskracht.

Q10 Plus bij vermoeide benen en voeten. Voor snel herstel na lichamelijke inspanning. Soepel en flexibel houden van de gewrichten en bevordert het concentratievermogen. Ter bescherming van huid- en spierweefsels.

Q10 Plus is onmisbaar voor: behoud van gezonde cellen, afweersysteem, hart, ogen, huid, haargroei, bloeddruk, bloed, bloedvaten, vruchtbaarheid, gewrichten, lever, groei, gewrichtspijn, reumatische pijnen, zenuwen en een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Geeft een goede energieproductie voor alle lichaamscellen.

Q10 Plus helpt het tegengaan van stoornissen bij de spijsvertering en houd de bloedvaten schoon. Het heeft een positieve werking bij hart- en vaatziekten, aderverkalking, te hoog cholesterol en zorgt voor de bevordering van lever, nieren, hersenen, longen, spijsvertering en weerstand. Het gaat tandvleesontsteking tegen en voorkomt voortijdige veroudering.

Q10 Plus beschermt u o.a. tegen vrije radicalen, deze bevinden zich overal in ons lichaam. Deze krijgen wij binnen door onze voedsel en de lucht die we inademen. Voorbeelden zijn sigarettenrook, alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen

De 120 dagen gezondheidskuur bevat o.a.

Calcium voor de opbouw en het onderhoud van o.a. wervelkolom, gewrichten en het gebit. Voor een goede uitstoot van afvalstoffen uit de cellen. Voldoende calcium van spierkrampen voorkomen.

Het risico van een calciumtekort is botontkalking en bij kinderen vergroeiingen (Engelse ziekte).

Seleen de schoonmaker. Speelt een belangrijke rol in de lever, waar het zich bindt aan zware metalen en deze voor het lichaam onschadelijk maakt. Seleen zorgt bij mannen voor gezond sperma en het is mogelijk werkzaam tegen (borst)kanker. Seleen speelt ook een belangrijke rol in het afweersysteem en zorgt voor een gezonde cel functie.

Magnesium is belangrijk voor het brein, de opbouw van botten en eiwitten en voor de samentrekking van de spieren. Magnesium is onmisbaar voor de aanmaak van de neurotransmitter dopamine.

Risico van magnesiumgebrek: Lusteloosheid en groeivertraging.

IJzer is belangrijk voor het bloed. IJzer is het centrale bestanddeel van hemoglobine, de rode bloedcellen, die als functie het vervoer van zuurstof hebben.

Risico van ijzertekort: bloedarmoede, vermoeidheid, hoofdpijn, rugpijn. (Ouderen hebben vaak ijzertekort)

Vitamine A helpt bij de regeneratie van de cellen waardoor de organen en het huidweefsel in optimale conditie blijven en de spijsvertering en zichtvermogen bevorderd worden.

Vitamine B1, B2, B6, B12 belangrijk voor de vorming van rode bloedlichamen. Deze vitamines zijn belangrijk wanneer de benen zwaar, loom of vermoeid aanvoelen en bij stress.

Vitamine C voorkomt bloedend tandvlees en zorgt voor opname van o.a. ijzer. Het verbetert het weerstandvermogen en het immuniteitssysteem

Vitamine E voor de aanmaak van de bloedlichaampjes, de spieren en het weefsel. Het is bloedvaten verwijdend, hierdoor verbeterd de bloedsomloop in de kransslagaders en bloedvaten.

Lecithine Zorgt voor opname van bouwstoffen en voedingstoffen in de cellen, en voor de afvoer van afvalstoffen uit de vellen, het transport van vetstoffen in het bloed en levert een bijdrage aan het verwijderen van cholesterol. Daarnaast ondersteunt Lecithine het prestatievermogen en helpt het bij het verlagen van cholesterol. Ouderen hebben vaak een tekort aan Lecithine.

Co-enzym Q10 zet o.a. de koolhydraten en vetten om in energie, verwijdert cholesterol van de vaatwanden.

Overige bestanddelen: Vitamine H, Acerol, eiwitten, Béta-caroteen, honing, sodiumsacharine, gelei royaal en foliumzuur.

Al deze bouwstoffen functioneren allen in een specifiek bereik als werkingsversterker van Q10 in het lichaam

Dr. G. Stulen