Visolie

Visolie

Vette zeevis is niet alleen lekker, maar ook gezond. Zalm, makreel, sardines en haring bevatten immers een hoge concentratie van de Omega-3 vetzuren EPA en DHA. Deze meervoudige onverzadigde vetzuren heeft uw liVisoliechaam nodig om goed te kunnen blijven functioneren. Maar wees eens eerlijk: hoe lang is het geleden dat u van zo’n gezonde vismaaltijd hebt genoten?

Omega-3 vetzuren uit visolie leveren een grote bijdrage aan het behoud van uw gezondheid. Uw lichaam kan ze echter niet zelf aanmaken. Daarom moet u ze dus – net als vitaminen en mineralen – dagelijks uit uw voeding verkrijgen. Visolie Pure is een slimme capsule, waarmee u zeven dagen van de week eventuele tekorten aan EPA en DHA in uw voeding kunt aanvullen. Eén capsule bevat liefst 1000 mg pure visolie.

Dat Omega-3 visolie de bloedcirculatie van het lichaam bevordert, is inmiddels voor veel mensen – een bekend gegeven. EPA en DHA helpen bij de verlaging van het cholesterolgehalte, houden de vaat wanden sterk en houden vetstoffen in het bloed in oplossing. Maar de invloed van deze goede vetten op uw gezondheid gaat veel verder. Omega-3 vetzuren, zijn ook goed voor de smering van de gewrichten, zodat u soepel kunt blijven bewegen. Maar ook uw hoofd vaart er wel bij. EPA en DHA dragen immers bij aan de ontwikkeling van de hersenen. Dit verbetert uw geheugen en concentratievermogen. Niet onvermeld mag blijven, dat visolie ook helpt bij het behoud van een goede gemoedstoestand. Visolie Pure bevat uitsluitend zuivere en geconcentreerde olie afkomstig uit vette zeevis. Deze wordt gevangen in de Stille Zuidzee en Indische Oceaan en verwerkt in Noorwegen. U hoeft dus niet langer meer te hengelen naar een prima kwaliteit visolie!

Visolie of andere produkten uit ons assortiment bestellen ?
Bel dan met onze bestellijn: 06-15031725